Despre image
Bine ati venit in lumea plantelor suculente din Bucuresti !

Suculent Urban este o celebrare a pasiunii, a creatiei si a plantelor suculente.

Totul a pornit de la pasiunea pentru gradinarit, plante si bucuria de a crea aranjamente cat mai vesele si usor de intretinut . Plantele suculente si cactusii sunt alegerea ideala cand vine vorba de aranjamente cu o intretinere minimalista.
La 30 de ani , Alexandru  a ales sa renunte la pregatirea sa in domeniul tehnic, pentru a urma calea pasiunii sale pentru flori si design vegetal de interior si exterior. A inceput sa lucreze aranjamente pentru prieteni si familie mai intai cu proiectul AV Fabrica de Flori, iar din 2012 proiectul s-a transformat in Atelier Design Floral - Suculent Urban.
Sub indrumarile Doamnei Sanda Lazur, a absolvit in anul 2016 cursurile Centrului de Calificare si Formare Profesionale – Atelierele Ilbah din Bucuresti , cursul Floral Decorator.

Suculent Urban va invita in minunata lume a plantelor rezistente la seceta si caldura si va ofera o gama variata de plante suculente, cactusi si bonsai.
Calitatea premium a plantelor este data de producatorii din Olanda , astfel avem acces direct pe foarte multe sortimente de suculente, la o varietate imensa de tipuri de flori si o gama bogata de nuante si culori.

Astfel, aplicand amprenta personal suculenta, livram buchete de flori si aranjamente care transmit mesajul dorit nu numai prin design, dar si prin compozitie, oferind mereu clientilor nostri flori mai putin cunoscute, sau soiuri noi aparute.

Suculent Urban este deja unul dintre Atelierele de Design Floral cautate pentru aspectul aranjamentelor si atentia la detaliu, castigand clienti precum Vel Pitar, GreenTek,  Booking.com , ALKA, Farmexpert, Clinica Intermedica, Kudika, Graffiti Public – Tara lui Andrei, Sparkware Technologies, Innotech dar si multi alti clienti persoane fizice care au ales creativitatea echipei SuculentUrban pentru evenimentele speciale din viata lor, indiferent ca e vorba de o aniversare, o nunta sau un botez.

Sa ne relaxam in gradina cu The Bakyard Gardening !  Cu ajutorul serviciilor complete de amenajare grădini și spații verzi, transformăm exteriorul casei într-un mediul ideal de petrecere a timpului liber, care te apropie de natură, îți oferă relaxare și bună dispoziție. De la realizarea infrastructurii terenului, instalarea sistemelor de irigații și iluminare, și până la lucrări de gazonare, plantare și amplasare a elementelor decorative, creăm și reamenajăm grădini pline de farmec și armonie.

Avem grija de curtea si gradina ta . O grădină își păstrează frumusețea doar dacă este îngrijită periodic. Plantele și gazonul au nevoie de lucrări specifice de întreținere pentru a se dezvolta corect și pentru a rezista factorilor climatici.

PROGRAMEAZA O INTALNIRE !
Trimite-ne datele tale de contact si cateva detalii si vom fi bucurosi sa te contactam pentru a stabili o intalnire .
contact@suculenturban.ro